Ghid de investitie

Am conceput un material informativ care sa va poata lamuri in ce masura aceasta afacere vi se potriveste tinand cont de resursele naturale de care trebuie sa dispuneti, capitalul de investit si perioadele de timp pe care le veti parcurge pana la obtinerea veniturilor.

In practica sunt doau tipuri de culturi care pot fi realizate: pentru biomasa si pentru cherestea.

Veti gasi in acest ghid explicatii referitoare la cele doua tipuri de culturi (densitatea de plante pe hectar, periodicitatea ciclurilor de defrisare, cantitatea de material lemnos produsa, destinatia materialului lemnos, valoarea investitiei si profitabilitatea investitiei.

Asadar, inainte de a lua o hotarare, va recomandam sa faceti propria analiza tinand cont de factorii exprimati mai sus.

Ne puteti contacta pentru a analiza impreuna situatia dumneavoastra, asa incat sa obtineti rezultate maxime de profit.

Cultura de Paulownia

este o afacere care aduce venituri sigure, pe termen lung. Cultura de Paulownia poate fi un element de siguranta, chiar de prosperitate, pentru doua generatii, deoarece acest arbore are capacitatea de a se regenera pana la noua cicluri de viata dupa defrisare.

Putem spune cu convingere ca daca ati infiinta culturi de Paulownia in mod succesiv timp de 5 ani (un hectar in fiecare an), veti obtine o medie de profit de 2-2500 euro/luna timp de 30-45 ani.

Avand in vedere faptul ca infiintarea unei plantatii de un hectar are un pret comparabil cu cel al unei polite de asigurare de viata mai "pretentioase" si ca veti avea costuri cu infiintarea plantatiilor o singura data, putem trage impreuna concluzia ca raportul cost/profit este in favoarea culturii de paulownia nu al politei de asigurare. Desigur, nu incercam sa desconsideram valoarea si utilitatea unei polite de asigurare.

Descarca gratuit "Ghidul de afaceri".

Afla despre proprietatile lemnului, a florilor si a deseurilor vegetale si aplicabilitatea lor in diverse industrii.

Vezi care sunt profiturile pe care le poti face cultivand paulownia, dar si cat trebuie sa investesti.

Vezi de ce aceasta afacere este mai buna, mai rentabila si mai sigura decat o asigurare privata.